Proiecte Noi

Proiect Comunica

Bine ai venit la Comunică! Suntem o echipă de cercetători din SUA și România care lucrează pentru comunitatea și sănătatea persoanelor LGBTQ. Scopul proiectului nostru este de a-i ajuta pe participanți să aibă o viață sexuală sănătoasă și frumoasă, și să aibă relații și prieteni care să fie de partea lor.

Noi considerăm că viața noastră sexuală este o parte naturală și pozitivă din ceea ce suntem, și că ar trebui mai degrabă să ne bucurăm de ea, decât să ne fie rușine. Credem că toți oamenii au dreptul să își exprime sexualitatea așa cum își doresc ei și într-un fel sănătos.

Dacă te califici, vei participa la acest studiu prin intermediul dispozitivului tău mobil (telefon, tablet sau laptop). Vei completa 4 chestionare confidențiale și 8 sesiuni confidențiale, fie cu un consilier, prin intermediul chat-ului, fie citind informații despre sănătate. De asemenea, acest studiu implică testarea pentru HIV, sifilis, chlamydia și gonoree, și tratament dacă este necesar.

Fiecare porțiune completată va fi recompensată! Anticipăm că 326 de bărbați gay și bisexuali din România vor participa la această cercetare, care este bazată pe un proiect de succes pe care l-am început în 2014 cu 50 de oameni și acum îl extindem.


Comunică
Despre Mine. Despre Noi.


CONTACT